49cc Miniquads

Op zoek naar een stoere 49cc Kinderquad?

 De kinderquads met een 49cc 2-takt motor zijn geschikt voor kinderen die (onder toezicht van ouders) willen crossen op eigen terrein. De maximumsnelheid is ca. 45 km/u (begrensbaar). Let wel op dat de 2-takt kinderquads meer onderhoud vergen dan de elektrische miniquads. Mocht u het echte crossbeleving willen ervaren, kijk dan verder naar de vele modellen die we hebben! 

Indien u geen affiniteit heeft met 2-takt motoren, dan adiviseren wij u een elektrische kinderquad aan. Simpelweg opladen en rijden, dus geen benzinegeur, olie of vervuilde carburateurs die schookgemaakt dienen te worden. 

Bekijk hier al onze Elektrische Kinderquads

De elekrische kinderquads zijn van exact dezelfde kwaliteit en zien er exact hetzelfde uit. De ECO kinderquads zijn tevens geruisloos en de topsnelheid is max. 30 km/u. Ideaal als u midden in een woonwijk woont of niet over een terrein beschikt waar uw kindje lekker kan crossen zonder iemand te storen. 

INGEBOUWDE SNELHEIDSBEGRENZER

Zowel de 2-takt mini quad als de elektrische mini quad zijn voorzien van een ingebouwde snelheidsbegrenzer. Naarmate uw kind ervaring opdoet en u het veilig genoeg acht voor uw kind kunt u de snelheid van de kinderquad heel eenvoudig stapsgewijs opvoeren. Weergave:


Bezig met laden...